| Ramiz Bayraktar Forum Ana Sayfa » İstek, Öneri ve Şikayetleriniz » İstek, Öneri ve Şikayetler Buraya... |
|
3. sayfa (Toplam 3 sayfa) Sayfaya git Önceki 1, 2, 3 |
|
| Yazar |
Mesaj |
| RaEzGiMiZ |
Tarih: Prş Ağu 28, 2008 1:05 pm |
|
|
MODERATOR
|
KRoNiK yazmış: düşüncelerin için teşekkür ederim meldacım  bu bizim sorumluluğumuz o yüsden elimizden geldiğince her şeyle birebir ilgilenmeye çalışıyoruz...sonuçta biz bir aileyiz ewet ramizsewerler ailesi  ben sizin ablanızım apo abiniz ezgide kardeşiniz...
sizlerden tek ricam bazı konulardada bize yardımcı olmanız we uyarıları dikkate almanız o da hallolduğunda her şey bizim için daha kolay olacak  biz hepinizi çok sewiyoruz 
kujum düzeltelim bi yeri bnde ablalrıyım bir çoğu bnden ufak
Kronikİmde söylediği gibi biz bi aileyiz ve üstümüze düşen görevleri yapıyoruz... |
www.myspace.com/raezgimiz |
|
| Başa dön |
|
| ßyAniL300 |
Tarih: Prş Ağu 28, 2008 11:33 pm |
|
|
|
| Duygulandım... MEsela ßen |
|
|
| Başa dön |
|
| nyn_34 |
Tarih: Cum Ağu 29, 2008 9:31 am |
|
|
|
KRoNiK yazmış: düşüncelerin için teşekkür ederim meldacım  bu bizim sorumluluğumuz o yüsden elimizden geldiğince her şeyle birebir ilgilenmeye çalışıyoruz...sonuçta biz bir aileyiz ewet ramizsewerler ailesi  ben sizin ablanızım apo abiniz ezgide kardeşiniz...
sizlerden tek ricam bazı konulardada bize yardımcı olmanız we uyarıları dikkate almanız o da hallolduğunda her şey bizim için daha kolay olacak  biz hepinizi çok sewiyoruz 
ehehe hep bı abım vea ablam olmasını ıstemıstım gercı ezgı ablam olmuo ama 1 abım bırde ablam var sımdılık (simdi yandızın valla ) |
_________________ >>>>>>>>>>NoYaN<<<<<<<<<<
*-^^Senİn HavANın OLduĞu YerdE BEniM RüZGarIm EsER^^-* |
|
| Başa dön |
|
| KRoNiK |
Tarih: Cum Ağu 29, 2008 4:09 pm |
|
|
Site Admin
|
| tamam konuyu sohbete çewirmeyelim!!!! |
|
| ßyAniL300 |
Tarih: Cum Eyl 05, 2008 12:09 pm |
|
|
|
| bide Rep Sistemi Getirsek Çok Güsel Olur ama Siz bilirsiniz... |
|
|
| Başa dön |
|
| ramiz_style16 |
Tarih: Pts Arl 07, 2009 4:00 pm |
|
|
|
| ben birseyi merak ediyorum ramiz siteye üye ve onunda bazı konularda yazması gerkiyo ama toplasan 3 tane yazı yazmış tam albüm konser derken giremiyo olabilir ama hiç mi merak edip bakmıyo acaba hiç olmazsa siteye girip üyelerle konusabilir ve birseyler tartısabilir herkezde ramizın msn yok yani |
İstanbul dinler, cadde dans eder... |
|
| Başa dön |
|
| KRoNiK |
Tarih: Pts Arl 07, 2009 9:28 pm |
|
|
Site Admin
|
ramiz_style16 yazmış: ben birseyi merak ediyorum ramiz siteye üye ve onunda bazı konularda yazması gerkiyo ama toplasan 3 tane yazı yazmış tam albüm konser derken giremiyo olabilir ama hiç mi merak edip bakmıyo acaba hiç olmazsa siteye girip üyelerle konusabilir ve birseyler tartısabilir herkezde ramizın msn yok yani
Bunu isteğini Ramiz'e ileteceğim.. |
|
| ramiz_style16 |
Tarih: Pts Arl 07, 2009 10:22 pm |
|
|
|
[color=whitetşk ederim ][/color][/i] |
İstanbul dinler, cadde dans eder... |
|
| Başa dön |
|
| AngryBoy |
Tarih: Cum Mar 26, 2010 10:32 pm |
|
|
|
| Ramiz hakkinda tam bilgi yok tam nereli oldugu undan bi bilgimiz yok bilgilendirmisizn ... ! |
|
|
| Başa dön |
|
| KRoNiK |
Tarih: Pzr Nis 04, 2010 1:29 pm |
|
|
Site Admin
|
AngryBoy yazmış: Ramiz hakkinda tam bilgi yok tam nereli oldugu undan bi bilgimiz yok bilgilendirmisizn ... !
ramiz Bulgaristan doğumlu ve Bulgar göçmeni |
|
| _dejavu_ |
Tarih: Çrş Ağu 18, 2010 12:42 pm |
|
|
|
ramiz Bulgaristan doğumlu ve Bulgar göçmeni [/quote]
Bulgar göçmeni değil BULGARİSTAN göçmeni...aradaki farkı anlayabilmenizi umuyorum........
Serbest kürsü'de açılmış konulara tekrar bi' baktım da hergün yazılabilecek konular yok ki =s açılan konular hakkında yorumunuzu yazıyorsunuz we o konu öyle kalıyor...hergün yazabileceğimiz,her üyenin kendinden birşeyler katabileceği tek konu "şu anda ne dinliyorsunuz??"...bu tarz konulara ağırlık werilirse emin olun daha çok üye aktif olur.bir iki konu war aklımda,açabilirim.ama aktif üye olmadığı sürece bi' anlamı yok bence...sonuçta bi' buçuk yıldır yoktum,geldiğimde sitede hiçbir değişiklik olmadığını görüyorum...ne yeni konular ne de yeni yorumlar =s ...bu siteye yakışmıyor bu halde olmak ya...saygılarımla |
_________________ k0r__ |
|
| Başa dön |
|
| I10 |
Tarih: Çrş Ağu 18, 2010 12:56 pm |
|
|
|
dejavu`ya 100000..% katılmaktayım !
..ve mesajlarıma dikkat cevirilmedigi surece ben buraya yazmaya devam edicem.. evet anladıık mesaj silmekte ustunuze yok ! ama bir onceki mesajımın neden silindigine dair bir acıklama bile goremedim..
silmeyi degil de bi daha ki sefere acaba uyeler neden bu kadar isyan etmekte diye oturup bi dusunun bence..
Saygılarımla |
|
| RaEzGiMiZ |
Tarih: Prş Ağu 19, 2010 5:04 pm |
|
|
MODERATOR
|
arkadaşlar yeni bir mod almalıyım yanıma olmak isteyen siteyle ilgilenebileceğini düşünenler bana msj atsın...
malumunuz yoğun dönemden geçtik yöneticiler olarak...
şikayetlerinizde haklısınız el ele verirsek bu siteyi aktif hale getirebiliriz...
her yere yetişemiyorum artık yardımcı olmak isteyen arkadaşların bana mail atmasını istiyorum.... |
www.myspace.com/raezgimiz |
|
| Başa dön |
|
|